Geluk gaat door de maag

Geluk gaat door de maag

Wij richten ons op de belangrijkste zaken in het leven

Belangrijkste zaken in het leven

GEZONDHEID – ‘The greatest wealth is health’
Wij streven naar optimale gezondheid van de mens en daarom bieden wij deze service aan zodat men een maaltijd kan bereiden waar Kip een hoofdbestanddeel is en dit draagt bij aan de verbetering van uw gezondheid.
De essentiële eiwitten zijn een zeer belangrijke bron voor de spieropbouw bij sporters alsook spierafbraak tegen te gaan bij ouderen.

TIJD – ‘In the end, we only regret the chances we didn’t take.’
In de huidige samenleving is iedereen druk. Een grote uitzondering als iemand nog 7 dagen in de week staat te koken. Met als gevolg een snelle hap bij de McDonalds.
Wij willen graag dat u goed omgaat met uw kostbare tijd en daarom bieden wij ook verse kant-en-klaar maaltijden aan waardoor u binnen enkele minuten kunt smullen en zo uw essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.
Naast gezondheid levert onze bezorgservice u ook tijd op en dan bedoelen we vrije tijd.
Wij komen het u brengen, wij verpakken de versproducten vacuüm in klein formaat en zorgen dat u het meteen kunt gaan bereiden, opwarmen of invriezen. Steeds meer kinderen kampen met overgewicht, dit komt mede doordat de ouders steeds minder vaak koken. Door gebrek aan tijd, minder energie en een groeiende groep moeders met een fulltime baan willen we ook stimuleren om meer samen te eten. Eet samen met vrienden, familie, collega’s. Help elkaar en denk aan de toekomst van je kind en kies bewust.

GELUK – ‘Give me the wisdom to know what must be done and the courage to do it’
Ons derde element is geluk. Ook hier zorgt De Vliegende Kip voor. Door onze voedzame gerechten zult u zich fitter, energieker en gezonder voelen. Pak deze kans met beide handen aan,
Komt het u wellicht bekend voor dat u na een snelle hap bij de McDonalds of ander fastfood buikkrampen heeft (lichamelijk) en daarnaast zich meteen na de laatste hap schuldig voelt (psychisch). Na een volwaardige eiwitrijke maaltijd voelt u zich energiek en opgewekt. Mede omdat in de darmen uit eiwitten de gelukshormonen serotonine en noradrenaline worden aangemaakt. 
Dit wat betreft het geluk op korte termijn.
Als we kijken naar de lange termijn zal ongezonde voeding u allerlei kwaaltjes en aandoeningen bezorgen. En zodra gezondheid in het geding komt schiet het gelukspeil drastisch omlaag.

Nogmaals we hebben dus de factoren GEZONDHEID, TIJD en GELUK die wij als prioriteit hebben.
Ik wil jullie graag uitnodigen om te kiezen voor De Vliegende Kip en doe dit samen met je familie, vrienden en buurtgenoten.
Help elkaar naar een aangenamer leven.

Terug naar blog