Over ons

Onze Oorsprong

Met een rijke familiaire geschiedenis in de Kippensector is De Vliegende Kip ontstaan door een bepaalde visie over Kip met betrekking tot een voedingsrijk product dat voor de meeste mensen perfect past in hun persoonlijk voedingspatroon. In combinatie met de alsmaar drukkere agenda’s van de doorsnee werkende zijn we in 2019 begonnen met het bereiden en uitbrengen van warme Kipmaaltijden. Ondanks de louter positieve reacties kwam dit niet goed van de grond en hebben we het concept aangepast en zijn we ondertussen het juiste pad ingeslagen waar De Vliegende Kip met een moderne interactieve webshop haar lokale klanten wekelijks van verse Kip voorziet.

Maxime

Missie

Meer mensen in de regio bewust maken van de voordelen van Kip in een uitgebalanceerd voedingspatroon om zo een gezondere levensstijl te waarborgen.

Visie

De heilige overtuiging dat ook Kip thuishoort in een uitgebalanceerd voedingspatroon voor jong en oud.


Werkwijze

U kunt de hele week via de webshop een bestelling plaatsen. 
Bestellingen vóór woensdags 10.00u zullen wij dezelfde week op donderdag of vrijdag bij U thuis bezorgen. Bestellingen geplaatst na woensdag 10.00u voegen wij toe aan de bezorging van de week erna.

Daarnaast verzorgen wij hapjes voor grotere partijen bij verenigingslokalen, sportkantines en feestgelegenheden.

Wij staan kort op de klant en denken graag met U mee. Vraag naar de mogelijkheden!